Informatii la: 0753.016.166
contact@tonitrade.ro
(1) - Produs
Pret: 1853.54 Lei
Categorii
Produse accesate
Marci produse
 
 

»  Noutati

Incarcator de freon pentru auto RR 401 Hi-Tech

Cod produs: RR 401 Hi-Tech

Marca: TOPAUTO

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 14652.95 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Incarcator de freon pentru auto RR 401 Hi-Tech

Email Telefon

Incarcator de freon pentru auto RR 401 Hi-Tech

Controlul scurgerilor cu alarma

Capacitate compresor 300 g/min

Capacitate rezervor 12 kg

Pompa de vid 113 l/min

Injectie ulei cu cantar

Gaz R134 sau HFO1234YF

Baza de date multilingvă

Ecran tactil de 4,7 "

Banda de incalzire

Lumină de stare

Upgrade prin USB

Program de mașini hibride

  • Hi-Tech: monitor și tastatură.Pentru o utilizare și mai eficientă.

RR 401,printrecaracteristicile sale, se poate lăuda cu sistemul inovatordemanagementClimaControl.Un ecran tactil mare de 4,3 inchi și o tastatură confortabilă cu membrană vor ghida operatorul către executarea corectă a diferitelor faze de procesare.Noul design modern alRR401 Hi-Techși funcționalitățile sale vă vor face atelierul și mai inovator și avangardist, oferindu-vă posibilitatea de a oferi clienților dumneavoastră un serviciu de calitate.In functie de configuratii poate fi folosit atat cu gazR132A catsi cuHFO-1234yf.

  • Recuperare, aspirare, reciclare și reumplere all-in-one

TopAuto oferă o nouă linie de stații de încărcare pentru aer condiționat complet automat de ultimă generație.Noile stații se remarcă prin designul lor modern și fiabilitatea lor.Sunt rezultatul unei cercetări atente și al unor ani de experiență;sunt construite cu componente italiene de cea mai bună calitate, precum și cu grija și expertiza tehnicienilor noștri.Toate acestea pentru a garanta o utilizare simplă și sigură fiecărui mecanic.Noua gamă pentru mașini hibride poate fi comandată atât pentrugazR134A , cât și pentruHFO1234YF.

  • Nostru software integrat: ClimaControl

Am creat un software intuitiv și de înțeles imediat: datorită faptului că este vorba despre munca depusă de ClimaControl, operatorul va fi mereu informat despre starea de avansare a procedurii, precum și timpul reziduu estimat pentru finalizarea acesteia.ClimaControl vă permite să utilizați ulterior stația RR de la distanță, printr-un smartphone (iOS/Android) sau pe un computer (Windows/MacOS) puteți vizualiza în modul ecran în oglindă, vă puteți vizualiza în mod direct pe dispozitivul dvs. și pe comanda dumneavoastră. a distanta.

Grazie alla striscia LED RGB ad alta intensità posta sullo scudo frontale, l'operatore potrà concentrarsi su alte mansioni durante l'esecuzione della procedura automata.La RR 401 Hi-Tech va începe automat operatorul la termenul operațiunii prin culoarea striscia LED și un semnal acustic.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de Tonitrade Business S.R.L., CIF: RO38141910, Reg.Com: J40/14901/2017

tonitrade.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.