Informatii la: 0753.016.166
contact@tonitrade.ro

Cosul dvs. este gol

Incarcator de freon pentru autobuze si sisteme cu capacitate mare RR 1501 BUS

Cod produs: RR 1501 BUS

Marca: TOPAUTO

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 19981.29 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Incarcator de freon pentru autobuze si sisteme cu capacitate mare RR 1501 BUS

Email Telefon

Incarcator de freon pentru autobuze si sisteme cu capacitate mare RR 1501 BUS

Dispozitiv special dezvoltat pentru intretinereasistemelor de aer conditionat din autobuze si pentru sisteme cu capacitate mare. Un raport bun pret-performanta si tehnologia avansata caracterizeaza aceasta unitate de service aer conditionat.

Controlul scurgerilor cu alarma

Capacitate compresor 600 gr/min

Capacitate rezervor 30 kg

Pompa de vid 170 l/min

Injectie ulei cu cantar

Gaz R134 și HFO1234YF

Baza de date multilingvă

Ecran tactil de 4,7 inchi

Banda de incalzire

Lumină de stare

Upgrade prin USB

Program de mașini hibride

  • Special conceput pentru autobuze și camioane.

Autobuzul RR 1501 este stația de încărcare climatică special concepută pentru autobuze, vehicule grele și mașini de terasament.Datorită unui rezervor supradimensionat de 30 kg, unui compresor de 600 g/min și unei pompe de vid de 170 l/min, este capabil să funcționeze pe sisteme mari de aer condiționat.Autobuzul RR 1501 este disponibil și cu sistemul Matik, pentru gestionarea complet automată a robinetului.

  • Recuperare, aspirare, reciclare și reumplere all-in-one

TopAutooferă o nouă linie de stații de încărcare pentru aer condiționat complet automat de ultimă generație.Noile stații se remarcă prin designul lor modern și fiabilitatea lor.Sunt rezultatul unei cercetări atente și al unor ani de experiență;sunt construite cu componente italiene de cea mai bună calitate, precum și cu grija și expertiza tehnicienilor noștri.Toate acestea pentru a garanta o utilizare simplă și sigură fiecărui mecanic.Noua gamă pentru mașini hibride poate fi comandată atât pentrugazR134A , cât și pentruHFO1234YF.

  • Software-ul nostru integrat: ClimaControl

Am creat un software intuitiv și ușor de înțeles: datorită rezumatului fazelor de lucru prezentate de ClimaControl, operatorul va fi întotdeauna informat despre progresul procedurii, precum și despre timpul rezidual estimat pentru finalizarea acestuia.ClimaControl vă permite, de asemenea, să utilizați RR Station de la distanță, printr-un smartphone (iOS / Android) sau un computer (Windows / MacOS) puteți vizualiza aceleași ecrane pe care le vedeți pe RR direct pe dispozitivul dvs. în modul ecran oglindă și să emiteți comenzi la o distanta.Datorită benzii LED RGB de înaltă intensitate plasată pe scutul frontal, operatorul se poate concentra asupra altor sarcini în timp ce efectuează procedura automată.RR2 Dualgas va anunța automat operatorul la sfârșitul operațiunii prin banda LED color și un semnal acustic.

Garantie 12 luni
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de Tonitrade Business S.R.L., CIF: RO38141910, Reg.Com: J40/14901/2017

tonitrade.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.