Informatii la: 0753.016.166
contact@tonitrade.ro
(5) - Produse
Pret: 16503.83 Lei
Categorii
Produse accesate
Marci produse
 
 

»  Noutati

Incarcator de freon pentru auto RR 601 Hi-Tech

Cod produs: RR 601 Hi-Tech

Marca: TOPAUTO

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 15540.92 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Incarcator de freon pentru auto RR 601 Hi-Tech

Email Telefon

Incarcator de freon pentru auto RR 601 Hi-Tech

Statie pe rotile pentru reincarcarea aparatelor de aer conditionat auto.Pentru gazul R134A sau HFO1234YF

Verificarea scurgerilor cu alarma

Capacitate compresor 300 g/min

Capacitate rezervor 12 kg sau 22 kg

Pompa de vid cu doua trepte

Injectie ulei cu cantar

Gaz R134A (22 kg) sau HFO1234YF (12 kg)

Baza de date multilingvă

Ecran tactil de afișare de 4,7"

Banda de incalzire

Lumină de stare

Upgrade prin USB

Program de mașini hibride

  • RR 601 Hi-Tech

Este soluția ideală pentru operatorii care caută un produs complet și fără compromisuri, echipamentul său standard bogat include instrumente multiple pentru îmbunătățirea calității muncii.

RR 601 Hi-Tech este echipat cu imprimanta, modul ethernet, lumina de stare, banda incalzitoare, ecran tactil de 4.3”, poate fi comandat atat pentru gaze R134A cat si HFO1234YF si este disponibila si in varianta Matik pentru gestionarea completa a robinetelor.

  • Recuperare, aspirare, reciclare și reumplere all-in-one

TopAuto oferă o nouă linie de stații de reîncărcare a aerului condiționat Full Automatic de ultimă generație.Noile stații se disting prin designul lor modern și fiabilitatea lor.Rezultatul unei cercetări atente și al unor ani de experiență, noile stații sunt construite cu componente italiene de cea mai bună calitate, precum și cu grija și expertiza tehnicienilor noștri.Toate acestea pentru a garanta o utilizare simplă și sigură fiecărui mecanic.Noua gamă pentru mașini hibride poate fi comandată atât pentru gaz R134A, cât și HFO1234YF.

  • Software-ul nostru integrat: ClimaControl

Am creat un software intuitiv și ușor de înțeles: datorită rezumatului fazelor de lucru prezentate de ClimaControl, operatorul va fi mereu informat asupra progresului procedurii, precum și asupra timpului rămas estimat pentru finalizarea acesteia.ClimaControl vă permite, de asemenea, să utilizați RR Station de la distanță, printr-un smartphone (iOS/Android) sau un computer (Windows/MacOS) puteți vizualiza în modul ecran oglindă aceleași ecrane pe care le vedeți pe RR direct pe dispozitiv și emiteți comenzi. de la distanță.

Datorită benzii LED RGB de înaltă intensitate plasată pe scutul frontal, operatorul se poate concentra asupra altor sarcini în timp ce efectuează procedura automată.RR 601 Hi-Tech va avertiza automat operatorul la sfârșitul operațiunii prin culoarea benzii LED și un semnal acustic.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Website detinut de Tonitrade Business S.R.L., CIF: RO38141910, Reg.Com: J40/14901/2017

tonitrade.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.